Slide background
Slide background

Malerfirmaet Schrøder Olsen & Søn ApS

Vi er et malerfirma med erfaring

Siden 1905 har Schrøder Olsen & Søn stået for stolte malertraditioner.

Vores målsætning er at fremstå som et kvalitetsbevidst firma, der udfører alle opgaver inden for malerfaget. Vi tilbyder velmotiverede medarbejdere der anvender de nyeste påføringsteknikker, produkter samt holder fagets gamle teknikker i hævd.

Vores medarbejdere er rutineret i at arbejde med digitale værktøjer til byggeri.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Som din garanti for veludført arbejde er vi omfattet af Danske Malermestres garantiordning. Læs meget mere om vores garantiordning her.

Få et uforpligtende tilbud

Hos os står vi altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål eller lign. er du mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 2010 0039 eller send os en mail, og vi vil svare hurtigst muligt hvis intet andet er meddelt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud er du også velkommen til at kontakte os, og vi finder en løsning på din opgave uanset størrelse og omfang.

Kontakt os

Persondata

Vi henviser til vores retningslinjer for, behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Malerfirmaet Schrøder Olsen & Søn ApS, i vedhæftet dokument.

Persondata

Som følge af din aftale med Malerfirmaet accepterer du denne privatlivspolitik.

  • Kvalitet

  • Fokus på detajler

  • Service

  • Skræddersyet

  • Personlig rådgivning